grapefruit1

GRAPEFRUKTENS FANTASTISKE KRAFT

Ikke alle elsker grapefruktens forfriskende, men bittersøte, smak. Men grapefrukten er faktisk en av naturens høytytende matvarer med C-, B- og E-vitamin samt kalsium, fosfor og kalium i rikelige mengder. De velgjørende fordelene til grapefrukten; fra det saftige fruktkjøttet til grapefruktkjerneekstrakt til olje fra grapefruktskallet, er nærmest uendelige.
grapefruit2

BAK DEN SYRLIGE SMAKEN FINNES GODE EGENSKAPER

GRAPEFRUKTENS FORDELER
Ekstrakt fra grapefruktkjerner har rensende egenskaper, og bare noen dråper av ekstraktet kan for eksempel hjelpe til å rense vann og beskytte matvarer mot å mugne.
grapefruit2
grapefruit3

GRAPEFRUKTEN ER FULL AV VITAMINER

Grapefrukt finnes i to former, nemlig den gule og den røde, som begge har et høyt innhold av C-vitamin det er med på å gjøre grapefrukten til en kraftfull antioksidant.

Den såkalte "Grapefruit diet" har i mange år vært en populær kur for mennesker som ønsker å passe vekten. Det er basert på teorien om at grapefrukt kan hjelpe kroppens stoffskifte til å forbrenne fett.
grapefruit4

GRAPEFRUKTOLJE OG BEROLIGENDE MASSASJE

Eterisk olje fra grapefrukt er en favoritt blant aromaterapeuter som bruker dem til å motvirke muskeltretthet ved energisk massasje med oljen.
grapefruit4