first fixed slider

EN SAFTIG OG SPRØ FRUKT MED MANGE FORDELER

pomegranate1

EN FARGERIK FRUKT SOM ER FULL AV FORDELER

Granateplenes mørkerøde saft er full av smak og har også et uvanlig høyt innhold av antioksidanter. Tre typer polyfenoler, som finnes i mange sunne frukter – garvesyre, anthocyaniner og ellaginsyre – finnes det også mye av i granateplesaft.

 

ET VITAMINKONSENTRAT

GRANATEPLEJUICE INNEHOLDER MASSEVIS AV C-VITAMIN
Granateplejuice har et høyt innhold av antioksidanten C-vitamin. Antioksidanter hjelper med å bekkempe frie radikaler som kan forårsake vevsskader og for tidlig aldring av huden. 

pomegranate2
pomegranate3

GRANATEPLE ER ET VELKJENT SYMBOL

Granateple og granateplejuice ble med sin fylde og smak høyt verdsatt i antikken, men den dype røde fargen satte også fantasien i gang. De gamle grekerne anså granateplet for å være et symbol på overflod, og de tidlige kristne brukte granateple i kunst som kjennetegn på livets opprindelse og makten over liv og død.

GRANATEPLETS ANTIOKSIDERENDE EGENSKAPER

Granateple er kjent som en av naturens sunneste og mest antioksidantfylte matvare, og er berømt for sin evne til å 'fange' og nøytralisere et stort spektrum av frie radikaler. Antioksidanter hjelper til å beskytte huden og dens naturlige barrieresystem ved å forhindre dannelsen av frie radikaler.

pomegranate4