first fixed slider

Micellar water

Garnier er Norges mest solgte micellar-merke. Vi har skapt et sortiment av micellar water som passer til alle hudtyper og behov, også den sensitive. 

Felles for alle våre micellar-vann er at de er skapt med miceller som tiltrekker seg smuss og sminke og etterlater en renset og silkemyk hud.

Garniers ansiktsvann fjerner mildt og skånsomt sminke og renser huden. De er til deg som ønsker et produkt som er enkelt å bruke som raskt og effektivt fjerner sminke og urenheter samtidig som at huden blir renset og beroliget.

Våre rensevann består av pleiende formler som kan brukes på alle områder i ansiktet, og du trenger ikke å skylle ansiktet etterpå. Du påfører bare produktet på et bomullspad eller lignende og renser huden. Resultatet er en behagelig, ren hud. 

 

 

Hva er micellar  water?

 

Micellar water er et multifunksjonelt renseprodukt til ansiktet som både renser huden og fjerner sminke og urenheter på én og samme tid. Det gjør din renserutine til en lek.

Garniers Micellar Waters består av en micellær teknologi som tiltrekker smuss og urenheter som en magnet. Det gjør det til en behagelig og skånsom måte å rense ansiktet og klargjøre huden til dagen eller natten.

 

 

Hvilket micellar water skal jeg velge

 

 Hos Garnier finner du et bredt utvalg micellar rensevann. Du kan derfor være sikker på å finne din perfekte match som passer til nettopp din hud. 

Er du usikker på hvilken rens du skal velge? Hos Garnier guider vi deg til å finne det riktige micellar water. Nedenfor finner du en introduksjon til noen av våre mest populære rensevann.

INNHOLD

first fixed slider
first fixed slider

Micellar Quiz

Find the micellar for you!