ConditionerConditionerConditioner

RESPONS Respons Magnetic Charcoal Conditioner

Garnier Respons Magnetic Charcoal Balsam 400 ml til fet hodebunn & tørre lengder

Produktinformasjon

Oppdag en ny rutine med rensende kull og nigellafrøolje. Garnier Respons Magnetic Charcoal balsam er utviklet for å skape balanse i hår med tendens til tørre lengder og fet hodebunn. Den veganske formelen* består av 97 % ingredienser av naturlig opprinnelse og binder fukt i håret i 72 timer** uten at det føles fett eller tungt Flasken er laget av 100 % resirkulert plast** og er resirkulerbar. Garnier er offisielt godkjent av Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet. *Vegansk formel Uten ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. *Instrumentell test etter bruk av sjampo & balsam. ***Bortsett fra fargestoffer, additiver, label og lokk.

INGREDIENTS

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Miljømessig og sosial påvirkning

Garnier er forpliktet til kontinuerlig å forbedre produktenes påvirkning gjennom hele produktets livssyklus, også ved produksjon og bruk, og gi dere tilgang til disse dataene med full åpenhet.

Beregningsmetoden er godkjent av uavhengige vitenskapelige eksperter og data verifisert av det uavhengige selskapet Bureau Veritas

Generell Miljømessig Påvirkning

Karbonfotavtrykk

g(1) ved bruk

g per 10mL

Vannfotavtrykk

(2) ved bruk

per 10mL

Denne effektpoengene er basert på simulert bruk av 1 produkt og 4 påfyll.

Produksjonsforhold

Laget i Polen på en ansvarsbevisst fabrikk

Avfallsgjenvinning:

Fornybar energi:

(3)

Miljømessig påvirkning av emballasjen

% av kartong/papp/papir sertifisert av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Gjenfyllbar eller gjenbrukbar :

Produktets sosiale påvirkning

Ingrediensene og komponentene i dette produktet kommer fra leverandører som er forpliktet til å respektere FNs grunnleggende prinsipper om arbeidsstandarder.

Oppdag evalueringsmetoden vår og alt vi implementerer for å redusere påvirkningene sammen.