first fixed slider

SITRON ER FRISKT OG EFFEKTIVT

lemon1

SITRON KAN LYSNE OG RENSE

To av nøkkeleingrediensene i sitron er antioksidanten C-vitamin og sitronsyre som er en mildt eksfolierende ingrediens. Sitron tilsettes ofte i kroppspleieprodukter som hjelper med å gjøre huden myk og få den til å se friskere ut. Sitronsyre er også kjent for å hjelpe med å lysne pigmentflekker når den påføres over lengre tid. Og fordi sitron har en eksfolierende effekt brukes den ofte i skrubb.

SITRONENS ANTIOKSIDERENDE EGENSKAPER

C-vitamin, som finnes i høy konsentrasjon i sitron, er en kraftfull antioksidant. Antioksidanter hjelper til å beskytte hud og kropp mot skader forårsaket av frie radikaler. Du har kaskje hørt anbefalingen om å drikke vann med sitron om morgenen? Det skal etter sigende rense kroppen, uansett smaker det friskt.

lemon2
lemon3

SITRON INNEHOLDER MYE GODT

Sitroner er ikke bare rike på C-vitamin, de inneholder i tillegg også kalsium, magnesium og bioflavonoider samt eteriske oljer som har en beroligende effekt.

 

SITRON KAN LYSNE HÅRET

Sitronsyren i sitronsaft er kjent for å kunne gjøre håret lysere. Når man påfører ufortynnet sitronsaft i håret kan man bleke håret med sitron, spesielt hvis håret allerede er farget.

 

lemon4