ALOE VERA BEROLIGER OG KJØLER

aloevera1

ALOE VERA KAN UTRETTE MIRAKLER

Kan du huske første gang du smurte aloe vera-gel på solbrent hud? Det er ikke for ingenting at den føles helt fantastisk forfriskende. Aloe vera-planten er en sukkulent, hvilket betyr at den lagrer vann i bladene og kan få nok væske i tørt vær ved å lukke porene så den ikke mister fukt. Aloe vera-gel, som kommer fra bladene, forsegler og fukten, og er en naturlig beroligende ingrediens.

ALOE VERAS BEROLIGENDE EGENSKAPER

ALOE VERA BEROLIGER HUDEN
Geléen, som lagres i aloe vera-plantens blader, inneholder glycoproteiner som har beroligende egenskaper. I aloe vera finnes også polysakkarider som har gjenoppbyggende egenskaper. 

ALOE VERA GIR FUKT
Aloe vera-gele er både beroligende og fuktighetsgivende. Påfør geléen i ansiktet som en avslappende og fuktgivende maske.

ALOE VERA-GELE HAR ANTIBAKTERIEL VIRKNING
Aloe vera-gele inneholder et antibakterielt stoft som gjør den velegnet som ingrediens i barberskum eller barbergelé. Den er også effektiv i en øyenmakeupfjerner, spesielt hvis man har sensitiv hud.

aloevera2
aloevera3

ALOE VERA BLE TILBEDT AV EGYPTERNE

De gamle egypterne kalte aloe vera for 'udødelighetsplanten'. Den sås på stenutskjæringer og var blant de mange gavene som ble gitt til avdøde faraoer for å følge dem på deres reise til underverdenen.

 

TREKK UT ALOE VERA-GELE DIREKTE FRA PLANTEN

En enkel måte å få kjølende ren aloe vera-gele på, er ved å ta et blad fra en aloe vera-plante og skjære det opp langs kanten og så skrape geléen ut med en skje.

aloevera4