Coloration FAQ Article image

Hårfarger – Q&A

Det er enkelt å bruke hjemmehårfarge. Esken inneholder det du trenger og bruksanvisningen gir instruksjoner om hvordan du skal gjøre det, enten det er første gang du farger håret ditt eller du har behov for å farge etterveksten.

Les Mer
Brown Highlights Desktop

Hva menes med brunette, og hvordan er det forskjellig fra mørkebrune hårfarger?

Du er ikke den eneste hvis du ikke er helt sikker på hva som er forskjellen! Les videre for å få vite mer om brunette-farger og hvorfor det kanskje er det rette for deg

Les mer
Chocolate Brown Hair MOBILE

Den sjokoladebrune hårfargen er en fantastisk og trendy varm hårfarge som man burde prøve.

Finn ut hvorfor sjokoladebrune hårfarger er så populært! Utforsk et stort utvalg farger som passer til deg - fra silkemyke karamellfargede nyanser til rike og mørke toner.

Les mer
Color at home Desktop

Slik farger du håret hjemme med vår steg for steg-guide for et fantastisk resultat

Den enkle guiden vår viser deg hvordan du farger håret hjemme med noen få, enkle trinn. Lær om å velge riktige produkter og metoder for å oppnå fantastiske resultater og hår som ser sunnere ut.

Les mer
/Oil based technology

Hva er en oljebasert hårfarge, og hvilke fordeler har den når man skal farge håret blondt?

Hva er en oljebasert hårfarge, og hvorfor er det smart å velge denne typen hvis du har mørkt hår og ønsker å farge det blondt? Her er 3 fordeler med hårfarge som drives av kraften fra olje!

Les mer
OLIA MOBILE

Hvordan velge den riktige fargen med Olia? Følg disse 3 enkle rådene

Overveier du å endre hårfarge? Slik finner du den riktige hårfargen fra Olia
Vil du endre hårfarge? For å få den perfekte forandring er det viktig å velge en Olia-hårfarge som komplementerer deg - og pleier lokkene dine.

Read more

Den perfekte nyansen burde alltid matche perfekt

Ta Color Match-quizen som er utviklet av våre eksperter, og la dem guide deg til den hårfargen du har lett etter. Du kan til og med prøve den på!

Prøv det, elsk det, gjenta

Vil du helst prøve før du kjøper? Med vårt Virtual Try On-verktøy kan du prøve alle fargene du vil ved å bruke utvidet virkelighet (augmented reality), uten forpliktelser.

Lær deg å farge håret hjemme

I denne videoen går Ingrid gjennom alt du trenger for å få et godt resultat med Olia - og underveis deler hun sine egne tips.

GAR NO OLIA banner 950x534px

Hvordan farge håret og dekke grått hår hjemme:

Å farge håret hjemme er  ikke så vanskelig som man skulle tro. Se vår guide som viser deg steg for steg hvordan du kan farge håret hjemme  og dekke grått hår.  Guiden går gjennom alt du har behov for å vite for å sikre et fantastisk resultat.

GAR NO Nutrisse banner 950x534px