Hudpleie

BB Cream Desktop

BB Cream: Hva er fordelene og hvorfor bør det være en del av hudpleierutinen?

Du har sikkert hørt om den før, men vet du egentlig *hva BB cream brukes til*? Den fantastiske og allsidige kremen ble opprinnelig utviklet for å berolige og beskytte huden etter kjemisk peeling. Etter at man oppdaget *fordelene ved å bruke BB cream* hjalp skjønnhetseksperter til å gjøre produktet tilgjengelig for alle, og siden da har BB creams bare blitt mer og mer populært. Hvis du vil vite mer om hva dette produktet kan gjøre for deg så fortsett å lese! 

Les mer
Argan Desktop

3 måter du kan bruke arganolje i hudpleien din - og fordelene dens

Vil du lære mer om fordelene med å bruke økologisk arganolje på huden din? Her er 3 enkle måter å bruke økologisk arganolje i en vanlig hudpleierutine.

Les mer
Cornflower Desktop

Hva er kornblomst og hvilke fordeler har den for å gi en renere hud som ser sunn ut?

Kornblomstens mildt rensende og beroligende egenskaper er kanskje ikke så viden kjent men den gjør underverker for alle hudtyper. Les mer om hvordan du kan gjøre den til en del av din daglige rutine.

Les mer
Eco Beauty Desktop

Hvor effektive er økologiske hudpleieprodukter? Sannheten om naturlige ingredienser

Virker økologisk hudpleie like godt som hudpleie med ingredienser som er utviklet i et laboratorium? Med den rette økologiske formelen avslører vi hvordan Moder jord har kraften til blant annet å tilføre næring, rense og fukte huden.

Les mer
lemongrass desktop

Hva er sitrongress, og hva er fordelen med å ha det med i hudpleierutinen din?

Leter du etter en ny eterisk olje til skjønnhetsrutinen din? Oppdag 5 enkle måter økologisk eterisk sitrongressolje kan hjelpe i skjønnhetsrutinen.

Les mer
Thyme Desktop

Tid for vakker hud: 3 fordeler med å bruke den naturlige ingrediensen timian.

Leter du etter enkle måter å legge til naturlige ingredienser til skjønnhetsrutinen din? Her er 3 overraskende fordeler som timian har for huden

Les mer
Dealing with blackheads DESKTOP

Sånn håndtere du hudormer. Følg vår guide i fem steg for å holde hudormer og sorte prikker i sjakk

Hudormer og sorte prikker oppstår når porene blir tette. Ansiktsmaske, plaster, strips og andre renseprodukter mot sorte prikker er noen av tiltakene som foreslås i Garniers femstegsguide for bedre hud.

 

Les mer