almond1

MANDLER ER SØTE OG KRAFTFULLE

Mandler er en fjern slektning av blomster, kirsebær, fersken og roser  og er fylt med gode næringsstoffer som vitaminer, essentielle mineraler og sunne fettstoffer. Mandelolje som er utvunnet av rå, ubehandlede mandler, er overraskende kraftfull, og brukes både til matlaging og hår- og hudpleieprodukter.
almond2

HVA ER MANDELOLJE BRA FOR?

MANDELOLJE HOLDER PÅ FUKTEN
Mandelolje er rik på fettsyrer som hjelper med å holde på fukten, så den bevares lengre og bedre. Fettsyrene hjelper også med å løse opp sebum som kan tilstoppe porene og gi urenheter.

MANDELOLJE FRISKER OPP OG RENSER HUDEN
Hud behandlet med søt mandelolje blir klarere og mer strålende. Når mandelolje brukes på ansiktet hjelper den til å fjerne døde hudceller, den gjør svært tørr hud mykere, og den kan brukes som makeupfjerner.

MANDELOLJEN ER GOD NÅR DEN KOMBINERES
Ren mandelolje virker godt i kombinasjon med mange andre ingredienser i hud- og hårpleieprodukter. Man kan for eksempel tilføre mandelolje til sjampo for å pleie hodebunnen, eller hvis man bruker en fuktighetskrem etterpå kan mandelolje være en effektiv og skånsom makeupfjerner.
almond2
almond3

MANDLENES MANGE GODE EGENSKAPER

Kvinner fra Nordafrikas ørkener har lenge kjent til den rene mandeloljens gode egenskaper for hår og hud og har i flere århundrer påført seg oljen som beskyttelse mot skadelige virkninger fra den sterke vinden og solen.
almond4

MANDELOLJE ER SKÅNSOM

Fordi mandeloljen er så skånsom kan den brukes selv til sensitiv hud. Den fine konsistensen absorberes raskt og effektivt og den trekker raskt inn i huden.
almond4