OLIA DESKTOP OLIA MOBILE

Hvordan velge den riktige fargen med Olia? Følg disse 3 enkle rådene

Skal du endre hårfarge? Det er en hel verden av farger å velge i. Hvis du ønsker en hårfarge som nærer samtidig som den farger burde du ta en titt på hårfargene fra Olia. Det er mange farger å velge mellom - fra meget lys blond til dyp sort - her kan du lese mer om hvordan du finner din perfekte match.

Hvordan velge den riktige fargen med Olia? Følg disse 3 enkle rådene

1. Kjenn din hudtone
Hudtonen er viktig når du skal velge en ny hårfarge som matcher deg. Hud med varme undertoner passer godt sammen med myke karamellfarger og jordfarger. Det kan for eksempel være kobber, honningblond eller mørk kastanjebrun. Hvis huden din har kalde undertoner vil det være best å gå for en askeblond eller brune og røde farger med lilla undertoner.
 
2. Fremhev øynene dine
Man sier jo at øynene er sjelens speil, så pass på at øynene fremheves. Har du grønne øyne vil de fremheves på en fantastisk måte hvis du velger en knallrød hårfarge, mens en karamellblond farge fremhever blå øyne på en vidunderlig måte. 
 
3. Match din stil
Hårfargen er en forlengelse av din personlighet, så velg gjerne en dristig farge hvis det passer deg! Instruksjonene til Olias hårfarger er enkle å følge, slik at du kan få en herlig fiolett eller fresh rød look. 

Fortell oss om håret ditt

Tone, nyanse, grå hår som skal dekkes? For å kunne gi deg best mulig match er det noen ting vi gjerne vil vite først. Få våre beste anbefalinger.

Hvilken look ser du etter?

Fortell oss hvordan du vil din nye look skal være. Enten du ønsker deg en drastisk endring eller bare å friske opp din nåværende farge finnes det en farge fra Garnier som passer til dine behov.

Prøv våre skreddersydde farger

Vi vil gi deg et utvalg av farger, anbefalt til deg av våre hårfargeeksperter, som passer til dine behov. Bruk deretter den nyeste teknologien for virtuelt å se hvordan fargene ser ut live, og velg din favoritt.