PureActive 3in1 charcoal Garnier Pure Active

Garnier SkinActive introduserer PureActive Peel-Off med kull av naturlig opprinnelse og rensende salisylsyre for a bekjempe hudormer.

150ml

Produktinformasjon

Anti-Blackhead Peel-Off
Garnier SkinActive introduserer PureActive Peel-Off med kull av naturlig opprinnelse og rensende salisylsyre for å bekjempe hudormer. Denne peel off masken virker målrettet på hudormer som forårsaker urenheter, som skitt og sebum, og fjerner dem effektivt fra T-zonen (panne, nese og hake). Den fungerer som en magnet for å rense, trekke porene sammen og kontrollere mengden av sebum. 

Kraftfulle ingredienser: Kull + Salisylsyre
Hudpleieformelen, som inneholder kull av naturlig opprinnelse kjent for sine absorberende egenskaper, åpner tilstoppede porer og reduserer synlig sorte prikker og hudormer. I tillegg inneholder formelen salisylsyre som virker rensende på huden og fjerner smuss og skitt.

Konstatert effekt
Etter 1 gangs bruk: Åpner synlig tilstoppede porer og huden ser renset ut*. Etter 4 uker: Hudormer er synlig redusert og porer virker oppstrammet og mindre synlige*.
*) Selvevaluering: 53 personer 

Anvendelse:
• Rens ansiktet grundig og tørk det.
• Påfør rikelig av produktet i et jevnt lag på T-zonen. Vent til masken er helt tørr (cirka 20-30 minutter).
• Når masken er tørket kan du trekke den forsiktig av. Start nedenfra, og trekk oppover. Fjern eventuelle rester om nødvendig. Urenhetene fra porene vil nå sitte igjen bak på masken, og ikke i porene dine.

Brukes opp til 2 ganger i uken for å bekjempe hudormer og blank hud.