papaya hair drinkpapaya hair drinkpapaya hair drink

FRUCTIS HAIR DRINKS Hair Drink Papaya Lamellar Treatment

Garnier Fructis Hair Drink Lamellar Treatment Papaya 200 ml, behandling på 10 sekunder til skadet hår.


Ved oppbevaring under 9° C kan det oppstå krystallbindinger i formelen. Det er en naturlig reaksjon som skjer fordi det er lipide (fettholdige) forbindelser av naturlig opprinnelse i formelen. De hjelper til å gjøre håret lett å gre ut, gir glans og gjør det glatt. Når formelen oppbevares i romtemperatur (over 18 °C) vil den gå tilbake til sitt opprinnelige utseende etter noen timer.  Hvis du vil fremskynde prosessen kan du riste på flasken. Pass på at korken sitter godt på.

Produktinformasjon

93% færre bruke hår* og skinnende blankt hår på kun 10 sekunder. Garnier Fructis Papaya Hair Drink forvandler håret slik at det ser mykt og skinnende blankt ut uten å føles tungt. Den flytende formelen pleier de skadde områdene i håret ved å skape tynne lag kalt lameller slik at håret blir glattere. Vegansk formel** av 97% naturlig opprinnelse som er 99 % biologisk nedbrytbar***. Plastflasken er laget av 100% resirkulert plast**** *Instrumentell test. **Vegansk formel uten ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. ***I henhold til OECD 301 eller lignende ISO test. ****Bortsett fra lokk og fargestoffer.

 

Ved oppbevaring under 9° C kan det oppstå krystallbindinger i formelen. Det er en naturlig reaksjon som skjer fordi det er lipide (fettholdige) forbindelser av naturlig opprinnelse i formelen. De hjelper til å gjøre håret lett å gre ut, gir glans og gjør det glatt. Når formelen oppbevares i romtemperatur (over 18 °C) vil den gå tilbake til sitt opprinnelige utseende etter noen timer. Hvis du vil fremskynde prosessen kan du riste på flasken. Pass på at korken sitter godt på.

 

INGREDIENTS

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Miljømessig og sosial påvirkning

Garnier er forpliktet til kontinuerlig å forbedre produktenes påvirkning gjennom hele produktets livssyklus, også ved produksjon og bruk, og gi dere tilgang til disse dataene med full åpenhet.

Beregningsmetoden er godkjent av uavhengige vitenskapelige eksperter og data verifisert av det uavhengige selskapet Bureau Veritas

Generell Miljømessig Påvirkning

Karbonfotavtrykk

g(1) ved bruk

g per 10mL

Vannfotavtrykk

(2) ved bruk

per 10mL

Denne effektpoengene er basert på simulert bruk av 1 produkt og 4 påfyll.

Produksjonsforhold

Laget i Belgia på en ansvarsbevisst fabrikk

Avfallsgjenvinning:

Fornybar energi:

(3)

Miljømessig påvirkning av emballasjen

% av kartong/papp/papir sertifisert av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Gjenfyllbar eller gjenbrukbar :

Produktets sosiale påvirkning

Ingrediensene og komponentene i dette produktet kommer fra leverandører som er forpliktet til å respektere FNs grunnleggende prinsipper om arbeidsstandarder.

Oppdag evalueringsmetoden vår og alt vi implementerer for å redusere påvirkningene sammen.