first fixed slider
ambre solaire brand cube06

Garnier støtter ECL på #PROTECTYOURFUTURE

Garnier Ambre Solaires oppdrag er å beskytte millioner av familiers fremtid med effektiv solbeskyttelse -  også til barn med sensitiv hud. 

Overdreven soleksponering er skadelig og kan føre til fremtidige problemer, som hudkreft. Vi i Garnier mener at det er vår plikt overfor den fremtidige generasjon å sikre at unge mennesker har et godt liv i dag og i fremtiden. 
Derfor har Garnier Ambre Solaire støttet ECL (The Association of European Cancer Leagues) siden 2006, for å hjelpe til å skape oppmerksomhet rundt farene ved overdreven soleksponering. 

first fixed slider

Med inspirasjon fra Europen Code against Cancer (1), har Garnier og ECL laget noen råd for sikker soling:

mosaic1

Oppsøk skygge

For å unngå den mest intense UV-strålingen, søk inn i skyggen. Vær også oppmerksom på reflekser fra omgivelsene, som vann, sand og snø.

mosaic2

Minimer tiden i middagssolen

Solen er sterkest fra klokken 11:00-15:00. Unngå å utsette deg selv for solen i det tidsrommet og ta en pause hjemme istedenfor.

mosaic3

Solkrem varer ikke hele dagen

Solkrem varer ikke hele dagen Når barn er aktive forsvinner eller gnis solkremen av etterhvert. Solbeskyttelsen avtar over tid, så gjenta påføringen hvis du har svettet mye eller annenhver time.

mosaic6

Hvordan reagerer huden din i solen(2)

Det er viktig at du vet hvordan din hud reagerer i solen. Det gjelder spesielt hvis du har svært lys hud, er rødhåret eller har mange fregner, da du i så tilfelle er mest sensitiv overfor solens stråler.

mosaic7

Vær beskyttet mot solen også når du er i byen

Pass på solen uansett hvor du er - hjemme, på jobb, på skolen, i barnehagen osv. Det er ikke bare på stranden, på skitur eller på ferie man må passe på.

1https://www.europeancancerleagues.org/cancer-prevention-the-european-code-against-cancer/

1 Den offisielle indeksen brukes i hele verden. Du kan finne mer informasjon på WHO’s hjemmeside: 

2http://www.who.int/uv/intersunprogramme/activities/uv_index