first fixed slider

Hva er C-vitamin?

C-vitamin er en antioksidant som styrker huden og bidrar med å redusere synligheten av for eksempel pigmentforandringer og fine linjer. Det skyldes at vitaminet i sin rene form både øker cellefornyelsen og stimulerer dannelsen av kollagen. Det er derfor ingen overraskelse at det er en av de mest populære vitaminene i hudpleie.

Når du bruker C-vitamin i hudpleien kan du oppleve en lett prikkende følelse og litt rødhet i huden etter at du har påført produktet. Det er helt normalt. Det er viktig at du kjenner etter og doserer produktet etter behov. Dersom du har svært sensitiv hud, anbefales det å bruke C-vitamin i lavere konsentrasjoner. 

 

Hva er C-vitamin bra for? 

C-vitamin er en sann multitasker og en sterk antioksidant som har flere funksjoner i kroppen din.

Vitaminet har en naturlig og antioksiderende effekt på huden og er spesielt populær i hudpleie hvor man ønsker å oppnå et friskere uttrykk. Hvis du drømmer om en fornyet glød og en hud med et mer strålende utseende, kan et serum hjelpe med å redusere synligheten av pigmentering og gi huden fornyet liv. 

 

 

Kan man bruke C-vitamin sammen med andre ingredienser

 

Hudpleie med C-vitamin kan selvfølgelig kombineres med hudpleieprodukter som inneholder andre aktive ingredienser. Nedenfor er et lite utvalg av noen aktive ingredienser som kan inngå i din hudpleierutine sammen med C-vitamin.

 
  • Hyaluronsyre, som er en utmerket ingrediens for å fukte huden og bekjempe fine linjer.

  • Niacinamid, som effektivt holder på fuktigheten, beroliger huden din og reduserer rødhet.

 

 

Når bruker man C- vitamin?

Du kan bruke C-vitamin serum etter at du har renset huden og før du påfører krem og evt. solkrem dersom du bruker det om morgenen. 

Slik kan din hudpleierutine se ut

  1. Rens huden grundig med enten Micellar Water, renseservietter eller en rensegelé.

  1. Bruk en tonerden rensede huden.

  1. Påfør noen dråper med C-vitamin serum.

  1. Bruk evt. andre serum.

  1. Påfør en ansiktskrem.

  1. Vi anbefaler alltid at du avslutter din hudpleierutine om morgenen med en solkrem eller dagkrem med SPF – både sommer og vinter.