7.132 - Mørk Blond Nude Garnier Nutrisse Cream

Nutrisse Cream fra Garnier: Glansfulle hårfarger som holder lenge. Med pleiende etterbehandling.
 

1pcs

View similar shades

7.132 - Mørk Blond Nude

Produktinformasjon

Pleiet hår får vakrere farge
Garnier har oppdaget en av hemmelighetene bak hårfarge som ser naturlig ut: NUDE. Nutrisse Cream-kolleksjonen The Nudes fra Garnier er serie nyanser som har en unik kombinasjon av 3 forskjellige reflekser: ask, gyllen og perlemor for en livlig og glansfull hårfarge. Resultatet? En hårfarge, som ser naturlig ut og er full af reflekser og glans.  Fargen dekker grå hår opptil 100 %.

Denne nyansen

Nutrisse Cream The Nudes Collection 7.13 – Mørkblond nude er en vakker, mørk blond hårfarge med reflekser i ask, gyllen og perlemor. Fargen passer til naturlig blondt til brunt hår og gir en hårfarge med diskrete toner og en farge, som ser ekstra naturlig ut. Hvis du vakler mellom to nyanser når du skal velge hvilken hårfarge som passer best til deg så velg den lyseste. Resultatet avhenger av din naturlige hårfarge.

Etterbehandling som gir dyp pleie
Den fyldige etterbehandlingen er beriket med 3 oljer og gjør håret mykere, mer glansfullt og pleiet i opptil 8 uker*. Etterbehandlingen holder til flere påføringer.

Behagelig påføring
Den fyldige fargekremen, som ikke drypper, er lett å arbeide inn i håret. Nyt den friske fruktduften samtidig som du farger håret.


Esken inneholder

  • 1 påføringsflaske med fremkallerkrem 60 ml 
  • 1 tube fargekrem 40 g
  • 1 etterbehandling 60 ml
  • 1 bruksanvisning
  • 1 par beskyttelseshansker

*Instrumentell test