GENTLE MICELLAR PEELING WATERGENTLE MICELLAR PEELING WATERGENTLE MICELLAR PEELING WATER

GARNIER MICELLAR GARNIER MICELLAR
Gentle Peeling Water

Garnier SkinActive Micellar Gentle Peeling Water fjerner makeup og renser huden din samtidig som den eksfolierer huden varsomt.

Produktinformasjon

Garnier SkinActive Micellar Gentle Peeling Water kombinerer det beste fra to verdener. Den fjerner makeup og renser huden din som et klassisk micellærvann og samtidig gir den også en forsiktig eksfoliering av huden.Beriket med 1 % PHA + glykolsyre som hjelper til å gi deg en mykere og jevnere hud. • Skånsom formel som kan brukes daglig. • Velegnet til ansikt, lepper og øyne. • Passer til alle hudtyper, også sensitiv. • Godkjent av Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet.

Ingredienser

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Miljømessig og sosial påvirkning

Garnier er forpliktet til kontinuerlig å forbedre produktenes påvirkning gjennom hele produktets livssyklus, også ved produksjon og bruk, og gi dere tilgang til disse dataene med full åpenhet.

Beregningsmetoden er godkjent av uavhengige vitenskapelige eksperter og data verifisert av det uavhengige selskapet Bureau Veritas

Generell Miljømessig Påvirkning

Karbonfotavtrykk

g(1) ved bruk

g per 10mL

Vannfotavtrykk

(2) ved bruk

per 10mL

Denne effektpoengene er basert på simulert bruk av 1 produkt og 4 påfyll.

Produksjonsforhold

Laget i Polen på en ansvarsbevisst fabrikk

Avfallsgjenvinning:

Fornybar energi:

(3)

Miljømessig påvirkning av emballasjen

% av kartong/papp/papir sertifisert av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Gjenfyllbar eller gjenbrukbar :

Produktets sosiale påvirkning

Ingrediensene og komponentene i dette produktet kommer fra leverandører som er forpliktet til å respektere FNs grunnleggende prinsipper om arbeidsstandarder.

Oppdag evalueringsmetoden vår og alt vi implementerer for å redusere påvirkningene sammen.