3600541116542_Gar_BBCream-Original-Light-50ml-_box3600541116542_Gar_BBCream-Original-Light-50ml-_box3600541116542_Gar_BBCream-Original-Light-50ml-_box

BB Cream Light 5in1 Daily Moisturiser Garnier BB Cream

Garnier BB Cream er den eneste kremen du trenger. En alt-i-en dagkrem med bade umiddelbar virkning og effekt pa lengre sikt.

50ml

Produktinformasjon

Garnier BB Cream er den eneste kremen du trenger. En alt-i-en dagkrem med både umiddelbar virkning og effekt på lengre sikt. 

Hele skjønnhetsrutinen forenes i et enkelt trinn, så du kan fokusere på de daglige utfordringene uten å skulle bekymre deg om hudpleie og makeup.

Hvem passer den til?
Garniers BB-kremer passer for deg som ønsker et rask løsning med hudpleie og makeup i ett.  Kremen inneholder UV-filter og fukter huden samtidig som den hjelper til å skjule tretthetstegn, matt hudtone, linjer og urenheter.

Hemmeligheten
Formelen er beriket med grapefruktekstrakt, C-vitaminderivat og mineralpigmenter. Den har en alt-i-en teknologi, fukter og gir glød og pleie samt et lett streif av makeup for å beskytte og jevne ut huden hele dagen.

Og resultatet?
Opplev 12 timers frisk og vakker hud uten at det er nødvendig å påføre ny krem i løpet av dagen. Kremen tåler varme, stress og berøring, og SPF 15 hjelper med å beskytte mot solens stråler.

Lys nyanse. BB-kremen finnes i flere forskjellige varianter for forskjellige hudtyper.

Størrelse
50 ml

Testet under dermatologisk kontroll