GARNIER Fructis Hairfood Pineapple ConditionerGARNIER Fructis Hairfood Pineapple ConditionerGARNIER Fructis Hairfood Pineapple Conditioner

FRUCTIS HAIRFOOD Hair Food Pineapple Conditioner

Garnier Fructis Hair Food Pineapple balsam 350 ml, intens glans til langt hår som ser matt ut

Produktinformasjon

Intens glans og næring til langt hår. Garnier Fructis Hair Food Pineapple Balsam er utviklet for å gi strålende glød til langt hår som ser matt ut. Formelen er uten silikon for en naturlig følelse og gjør håret lett å gre ut. Vegansk formel* av 97 % naturlig opprinnelse som er 98 % biologisk nedbrytbar***. Flasken er laget av 100 % resirkulert plast** og er resirkulerbar. Garnier er offisielt godkjent av Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet. *Vegansk formel uten ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. **I henhold til OECD eller tilsvarende ISO-test ***Bortsett fra lokk, fargestoffer og additiver.

INGREDIENTS

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.

Miljømessig og sosial påvirkning

Garnier er forpliktet til kontinuerlig å forbedre produktenes påvirkning gjennom hele produktets livssyklus, også ved produksjon og bruk, og gi dere tilgang til disse dataene med full åpenhet.

Beregningsmetoden er godkjent av uavhengige vitenskapelige eksperter og data verifisert av det uavhengige selskapet Bureau Veritas

Generell Miljømessig Påvirkning

Karbonfotavtrykk

g(1) ved bruk

g per 10mL

Vannfotavtrykk

(2) ved bruk

per 10mL

Denne effektpoengene er basert på simulert bruk av 1 produkt og 4 påfyll.

Produksjonsforhold

Laget i Italia på en ansvarsbevisst fabrikk

Avfallsgjenvinning:

Fornybar energi:

(3)

Miljømessig påvirkning av emballasjen

% av kartong/papp/papir sertifisert av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Gjenfyllbar eller gjenbrukbar :

Produktets sosiale påvirkning

Ingrediensene og komponentene i dette produktet kommer fra leverandører som er forpliktet til å respektere FNs grunnleggende prinsipper om arbeidsstandarder.

Oppdag evalueringsmetoden vår og alt vi implementerer for å redusere påvirkningene sammen.