Text

Siden 1904 har Garnier med sin ekspertise tilbudt effektive og innovative skjønnhetsprodukter beriket med naturlige ingredienser for et velpleid hår og en vakker hud som gjør det enklere å skape bånd mellom mennesker.

VI HAR
BESTÅTT
TESTEN

Garnier ble grunnlagt i 1904 med lanseringen av Alfred Amour Garniers første plantebaserte hårlotion; La Lotion Garnier. De etterfølgende årtier har Garnier utvidet sortimentet til også å omfatte hudpleie og har dermed sementert sitt omdømme som skjønnhetsekspert med løsninger for å bekjempe urenheter og tretthetstegn samt beskytte huden mot solens stråler.

VÅR STYRKE KOMMER
FRA NATUREN

Garnier er kjent for å utnytte det naturen har å by på, og berike produktene sine med de velgjørende egenskapene fra frukt, blomster, frø, osv. Nøkkelingrediensene trekkes ut ved hjelp av Garniers avanserete ekspertise og teknikker for å dra fordel av naturens energi og effektive virkninger.

DIN EKTE SKJØNNHET

Moderne skjønnhet er for oss noe naturlig og sunt. Å forsøke å skjule den man virkelig er, er ikke forenelig med Garniers visjon. Din indre skjønnhet vil stråle gjennom når du bruker pleieprodukter som er ukompliserte å bruke og gir deg følelsen av velvære og velpleiet hud og hår.

BÆREKRAFTIG
SKJØNNHET

Garnier bringer skjønnhets- og pleieprodukter til et stort antall forbrukere samtidig som vi reduserer vår miljømessige innvirkning.
Garnier er engasjert i å bruke bærekraftige kilder, redusere økologiske fotavtrykk fra emballasje og forbedre formlenes økologiske profil og bionedbrytbarhet.

ALLE HAR RETT
TIL Å FØLE SEG
VAKRE

Garnier er et internasjonalt hårpleie- og hudpleiemerke med undermerker i fire kategorier og syv ekspertiseområder. Med produkter utviklet for å oppfylle mange av de behovene som menn og kvinner rundt omkring i verden har, tilbyr vi innovative hud- og hårpleieprodukter til overkommelige priser.