first fixed slider

En verdensomspennende studie viste at selv om 81% sa de ville leve mer bærekraftig, var det mindre enn 6% som hadde tatt grep i hverdagen for å beskytte planeten vår.* Disse videoene har som mål å dele ekspertkunnskap og praktiske råd om viktige bærekraftspørsmål relatert til skjønnhetsindustrien.

Bli med oss på denne reisen for å utforske temaer som plast & emballasje, vannforbruk og grønn vitenskap. Du vil få praktiske råd som har som mål å gjøre bærekraft tilgjengelig og gi folk makt til å ta #OneGreenStep i hverdagen.

*Kilde Garnier Sustainability Research 2021

Emballasje

  

Garnier er på en reise mot grønn skjønnhet. Når det gjelder øko-vennlig emballasje er målet vårt null bruk av jomfruplast innen 2025. I denne episoden av - Kan emballasjen i skjønnhetsindustrien bli grønnere? ser vi nærmere på noen av de miljøvennlige innovasjonene vi allerede har utviklet, som f.eks et sjampostykke som er pakket i biologisk nedbrytbar papp. Vi gir deg også noen tips om hvordan du kan leve litt grønnere - hver dag.

Vann

  

I dag mangler ca. 1/3 av verdens befolkning tilgang til rent drikkevann.
Etterspørselen etter ferskvann øker (innen 2050 er den anslått å øke med 20% - 30% på verdensbasis). Men tilgangen til ferskvann er truet på grunn av klimaendringer, forurensning og befolkningsvekst. Vi er helt avhengige av vann så det er utrolig viktig å finne løsninger og øke kunnskapen om dette problemet.
Derfor oppmuntrer Garnier forbrukere til å bytte til hårkurer og leave-in balsam som ikke skal skylles ut eller sjampostykker med en formel som skylles ut raskt for å spare på vannet. Og det er også derfor vi gjenvinner vann i vår fremstillingsprosess som en del av vår reise mot grønnere skjønnhet. Vi kan alle ta et grønt steg for å gjøre verden litt grønnere.