


Fructis Hair Food Aloe Vera Hårkur
INGREDIENTS
AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN,ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/ UNFLOWER SEED OIL, VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT / GRAPE FRUIT EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, SODIUM HYDROXIDE,COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE. FIL C229471/1
Produktinformasjon
Oppdag den første hårkuren med flere bruksmuligheter som har en formel av 98% naturlig opprinnelse. Beriket med aloe vera-ekstrakt for å nære normalt til tørt hår. Den smeltende konsistensen opptas umiddelbart, som om den blir ‘spist’ av håret. Produktet kan brukes på 3 forskjellige måter - som en balsam, maske eller leave-in kur - det gir samme resultat: næret og styrket hår. 98% biologisk nedbrytbar** vegansk* formel JA, det er en vegansk* 98% biologisk nedbrytbar formel** som er dermatologisk testet og laget med planteoljer. Produsert i en fabrikk som forplikter seg til bærekraftig utvikling: mindre utslipp av CO2, mindre vannforbruk og mindre produksjon av avfall. Les mer om hvordan våre fabrikker arbeider på garnier.com. JA, den er uten silikon for en naturlig følelse. Få hår som ser sunnere ut! 3 forskjellige måter å nære normalt til tørt hår. 1. Som en balsam: Brukes i vått hår for å fukte, pleie og gjøre håret enklere å gre ut uten å tynge det ned. 2. Som en maske: Påføres i vått hår for å gi fukt og pleie håret. La virke i 3 minutter og skyll grundig. 3. Som en leave-in: Påfør litt av masken i spisser og lengder i vått eller tørt hår. Håret blir intensivt fuktet og føles mykere. Må ikke inntas. Oppbevares utilgjengelig for barn. Skyll straks med rikelig med vann ved kontakt med øynene. *Vegansk formel: Inneholder ikke ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse **i henhold til OECD 301 eller tilsvarende ISO test.