Argan Desktop Argan Mobile

3 måter du kan bruke arganolje i hudpleien din - og fordelene dens

Med mindre du har vært på ‘silent retreat’ i det siste har du sikkert hørt om økologisk arganolje.  Oljen utvinnes fra kjernene til det Marokkanske argantreet og er fra naturens side beriket med E-vitamin, hvilket gjør det til en optimal ingrediens i enhver nærende krem. Her er tre enkle måter du kan hjelpe huden din med å få en sunn glød ved å tilføre arganolje i hudpleierutinen.

3 måter du kan bruke arganolje i hudpleien din - og fordelene dens

1. Fukt om natten

Fuktighetsgivende pleie er sikkert allerede en del av den daglige rutinen din. Hvis du velger en formel som er full av økologisk arganolje er det en enkel måte å gi huden din et ekstra boost med næring. Hvis du har tørr eller sensitiv hud kan du se etter produkter med ingredienser av naturlig opprinnelse som for eksempel Garnier Bio Rich Argan Nourishing Moisturiser som er en ansiktskrem som fukter i opptil 48 timer(1) for en næret hud umiddelbart.

2. Fuktet og fresh hud hele dagen

Enten det er solens stråler, luften i byen eller den tøffe vinden, så kan huden virkelig bli tørr i løpet av dagen. En ansiktsmist er en enkel og behagelig måte å gi huden fukt og en duggfrisk naturlig glød når du er på farten Garniers Rich Argan Nourishing Mist er fin å bruke for å holde tørr hud fuktet hele dagen - og det beste er at den kan brukes over makeup. 

3. Pleie og næring

Noen ganger har huden din behov for litt mer pleie enn normalt. Hvis huden føles litt tørr og grov kan du gi den intens næring med Garnier BIO Rich Argan Multi-Use Rescue Balm. Den anvendelige Rescue Balmen kan brukes på ansikt, kropp eller hender. Påfør den rike og fydige balmen på tørre områder for å nære og berolige huden.   

Uansett hva hudpleien din består av, så finnes det sikkert en måte å tilføre økologisk arganolje i rutinen.  (1)Instrumentell test - 24 kvinner