Cornflower Desktop Cornflower Mobile

Hva er kornblomst og hvilke fordeler har den for å gi en renere hud som ser sunn ut?

Du kjenner kanskje best til kornblomst som en vakker blå blomst, men det har vist seg at den kan mye mer enn å være pen å se på. Blomsten har noen meget effektive hudpleieegenskaper. Derfor har produktene fra Garnier Bio økologisk kornblomstvann i sitt beroligende micellarvann. Les mer om fordelene med økologisk kornblomstvann og hvorfor du burde prøve en micellar water som inneholder denne effektive ingrediensen.

Hva er kornblomst og hvilke fordeler har den for å gi en renere hud som ser sunn ut?

Hva er kornblomst?
Kornblomstvann er en beroligende ingrediens som er utvunnet fra vakre blå blomstene, og deres beroligende egenskaper gjør dem til et perfekt valg til alle hudtyper. Ingrediensen er også kjent for å føles god for trette øyne og gir derfor en behagelig og beroligende opplevelse når man avslutter dagen med ansiktsrens. 

3 fordeler med kornblomst

Beroliger og får sensitiv hud til å føles behagelig
Økologisk kornblomstvann sin spesielle egenskap er at det hjelper til å berolige huden, frisker opp og gir flott glød. Og, den etterlater ikke noen fet følelse på huden. Den føles behagelig og beroligende på hud som har vært utsatt for sol. 

Hjelper trette øyne
Føles øynene dine trøtte og slitne på slutten av dagen eller etter for mye tid foran skjemen. Huden rundt øynene er sart og sårbar overfor skader fra makeup og forurensning, eller hvis man gnir for mye.  Fordi økologisk kornblomst har beroligende egenskaper, passer produkter med denne økologiske ingrediensen godt til det sarte øyepartiet. Legg en bomullspad fuktet med Garnier Bio Micellar Water med kornblomstvann på øyeområdet i noen sekunder for å hjelpe til å oppnå en naturlig strålende look. 

Fjerner forsiktig smuss og renser huden
Når man er trøtt kan det være fort gjort å glemme å fjerne makeup, og sminken kan noen ganger være vanskelig å få av. Prøv å bruke micellar water som sminkefjerner for å rense huden skånsomt samtidig som du beroliger den. Micellar Water inneholder miceller som er noen små smarte partikler som fungerer som magneter. Når de brukes sammen med beroligende kornblomstvann trekker micellene til seg urenheter og løfter smuss fra huden. Derfor kan micellar water hjelpe til å berolige huden etter en lang dag.
Micellar water med kornblomstvann har eksistert i skjønnhetsverden i noen år, men mange av oss har ennå ikke utnyttet egenskapene dens. Det er en fantastisk sminkefjerner som renser skånsomt, men det er også mye mer enn det.  Micellar water med kornblomstvann er mer som et alt-i-ett-hudpleieprodukt: Det er en makeupfjerner, ansiktsrens og toner i én. Og det er ikke nødvendig å skylle huden etter at du har brukt micellar water - du blir sånn sett klar for skjønnhetssøvnen med en gang. Bedre kan det ikke bli - eller?