Hva er en oljebasert hårfarge, og hvilke fordeler har den når man skal farge håret blondt?

Du kan ikke unngå å se at blondt hår er in og det er foreløpig ingen tegn som tilsier at det endrer seg. Mange spekulerer på om man kan farge håret sitt blondt også når den naturlige hårfargen er mørk. Det enkle svaret er ja, og her vil vi fortelle deg hvorfor oljebasert hårfarge kanskje kan være din beste venn når du velger å gå fra brunette til blondine.

Hva er en oljebasert hårfarge, og hvilke fordeler har den når man skal farge håret blondt?

Hva er oljebasert hårfarge?

De gode nyhetene er at det har vært et stort gjennombrudd innenfor formler som er utviklet for å avfarge eller bleke mørkt hår blondt. Og det gjennombruddet er en permanent hårfarge som er drevet av kraften fra olje! Det har lenge vært kjent at planteoljer er fantastiske til å pleie håret og fukte huden. Hårfarger fra Olia benytter ODS-teknologi, Oil Delivery System, som er basert på kraften fra olje og som hjelper med å booste fargeprosessen. Olia er uten ammoniakk og har en behagelig duft Den spesielle ODS-teknologien som brukes til oljebaserte hårfarger betyr at du hele tiden kan forvente den samme rike fargen.

3 fordeler ved å bruke oljebasert hårfarge for å farge håret blondt

  • Du slipper den sterke lukten av ammoniakk samtidig som ODS-teknologien hjelper til å booste fargeprosessen og gi en fantastisk vakker glans. Olias nærende formler forbedrer hårets synlige kvalitet og gjør det mykt og levende å se på.
  • Å farge håret blondt med en oljebasert formel som Olia er en behagelig sensorisk opplevelse. Ingen lukt av ammoniakk - til gjengjeld får du en delikat duft av blomster. En fløyelskmyk kremet konsistens som ikke drypper sikrer en fargeprosess som ikke søler, og Olias dråpeformede påføringsflaske passer godt i hånden og gjør det enklere å påføre nøyaktig.
  • Olias maksimale fargeprestasjon gir en effektiv dekning, selv når du går fra en mørk hårfarge til en blond, og den dekker samtidig opptil 100% grå hår

Så selv om du har mørkt hår kan du velge akkurat den fargen du ønsker, så velg din Olia og gled deg til en strålende og ny blond utgave av deg selv.

Den perfekte nyansen burde alltid matche perfekt

Ta Color Match-quizen som er utviklet av våre eksperter, og la dem guide deg til den hårfargen du har lett etter. Du kan til og med prøve den på!

Prøv det, elsk det, gjenta

Vil du helst prøve før du kjøper? Med vårt Virtual Try On-verktøy kan du prøve alle fargene du vil ved å bruke utvidet virkelighet (augmented reality), uten forpliktelser.