Thyme Desktop Thyme Mobile

Tid for vakker hud: 3 fordeler med å bruke den naturlige ingrediensen timian.

Du har sikkert smakt den aromatiske krydderurten i noen middagsretter, men visste du at timian også kan forvandle hudpleierutinen din? Her er 3 grunner til hvorfor du burde tilføre et hint av timian til hudpleierutinen din.

Tid for vakker hud: 3 fordeler med å bruke den naturlige ingrediensen timian.

1. Den har egenskaper som naturlig motvirker urenheter på huden
Å oppnå en ren og flott hud kan være vanskelig. Hvis huden din har tendens til å få urenheter og du ønsker en hudpleierutine med ingredienser av naturlig opprinnelse kan du for eksempel se etter formler som inneholder timian.

2. Det er en fantastisk antioksidant
På grunn av dens høye innhold av vitaminer er timian en naturlig kraftfull antioksidant ingrediens. Antioksidanter, som bekjemper frie radikaler, spiller en avgjørende rolle i hudpleieformler som beskytter deg mot skadelig ekstern påkjenning.

3. Det er fantastisk til å fjerne fett
Timian er naturlig balansere urt så den passer spesielt godt til å få fet hud til å komme i balanse. Store porer, blank hud og urenheter er vanlige problemer for fet hud og timians iboende evner hjelper til å bekjempe alle tre på en naturlig måte. Det beste stedet å bruke denne ingrediensen på er i toneren som er utviklet som et ekstra rensetrinn til huden, spesielt hvis du har brukt makeup eller kraftige produkter. Timian gir toneren et ekstra boost uten å tørke ut huden. For å få følelsen av helt ren hud uten at den føles stram kan du velge Purifying Thyme Perfecting Toner fra Garnier Bio. Det er en økologisk sertifisert toner som inneholder rensende timian. Toneren renser effektivt ved å fjerne smuss og produktrester fra huden for å motvirke tilstoppede porer og minske størrelsen på porene og gi en jevn hudoverflate som ser sunn ut.

Nå som du ble kjent med timianens egenskaper, vil du kanskje også ta den med i hudpleierutinen din?