Hvor effektive er økologiske hudpleieprodukter? Sannheten om naturlige ingredienser

Hvor godt virker egentlig økologiske ingredienser? Det høres kanskje for godt ut til å være sant at effektive produkter kan lages av ingredienser av naturlig opprinnelse fremfor i et laboratorium. Men effektiv hudpleie med økologisk sertifiserte ingredienser som er snille mot huden din eksisterer faktisk. Og hvordan kan det ha seg tenker du kanskje?

Hvor effektive er økologiske hudpleieprodukter? Sannheten om naturlige ingredienser

Effektiviteten av et produkt kommer an på hvordan ingrediensene bearbeides og hvordan formelen utvikles. Å finne korrekt balanse av ingredienser i en formel krever intens forskning. Det gjelder også når man arbeider med ekstrakter av naturlig opprinnelse som i seg selv er komplekse og forskjelligartede. 

Garnier har brukt mer enn 10 år på å finne leverandører og på å utvikle den riktige kombinasjon av økologiske ingredienser av naturlig opprinnelse til den nye produktserien Garnier Bio. Hele serien, unntatt konjacsvampen, er COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i overensstemmelse med Cosmos Standard3). Hvert produkt er dessuten nøye utviklet med en stjerneingrediens av naturlig opprinnelse med fordeler for hver sin hudtype.

økologisk eterisk sitrongressolje

Garnier Bio Fresh Lemongrass Purifying Gel Wash utnytter egenskapene til økologisk eterisk sitrongressolje for å rense normal til kombinert hud. Sitrongressets essens utvinnes ved dampdestillasjon og formelen vår hjelper til å fjerne smuss, olje og rester fra forurensning fra huden. Når produktet brukes sammen med vår naturlige konjacsvamp hjelper den til å fjerne døde hudceller og sebum som har hopet seg opp og kan tilstoppe porer og forårsake urenheter.

Økologisk arganolje

Økologisk arganolje er nøkkelingrediensen i den multianvendelige Rescue Balm fra Garnier Bio som kan brukes på hudområder som føles ru og tørre. Den grundige utvinningsprosessen bevarer de naturlig nærende egenskapene fra oljens fettsyrer og den lette formel absorberes raskt og etterlater huden næret og fuktet. 

økologisk eterisk lavendinolje

Ved å tilføre denne ingrediensen i en antirynke-ansiktskrem har Garnier valgt å løfte frem økologisk eterisk lavendinolje fra Frankrike. På 2 uker får Garnier Bio Anti-Wrinkle Day Care huden til å se mykere ut(1) og føles oppstrammet(2). Og det er klinisk bevist at formelen booster cellefornyelsen.

Med planteingredienser og innovative formler som umiddelbart gir resultater for huden din, viser produktene fra Garnier Bio hvor effektiv økologisk sertifisert hudpleie kan være. 

(1)For 79% av kvinnene. Selvevaluering, 52 frivillige.
(2)For 71% av kvinnene. Selvevaluering, 52 frivillige.
(3)Tilgjengelig på http://COSMOS.ecocert.com