BB Cream Desktop BB Cream mobile

BB Cream: Hva er fordelene og hvorfor bør det være en del av hudpleierutinen?

Du har sikkert hørt om den før, men vet du egentlig hva BB cream brukes til? Den fantastiske og allsidige kremen ble opprinnelig utviklet for å berolige og beskytte huden etter kjemisk peeling. Etter at man oppdaget fordelene ved å bruke BB cream hjalp skjønnhetseksperter til å gjøre produktet tilgjengelig for alle, og siden da har BB creams bare blitt mer og mer populært. Hvis du vil vite mer om hva dette produktet kan gjøre for deg så fortsett å lese! 

BB Cream: Hva er fordelene og hvorfor bør det være en del av hudpleierutinen?

Hva gjør en BB cream?

En BB cream kan inneholde mange forskjellige aktive ingredienser. De mest brukte er solfilter C-vitamin, hyaluronsyre og antioksidanter. Denne kombinasjonen betyr at ett enkelt produkt kan gi fukt, en jevn og klar hudtone samt skjule små ujevnheter på huden. 

Hvorfor burde man bruke en BB cream?

Forskjellige kremer kan ha fokus på forskjellige ting. Garniers Original All-in-One Perfecting Care BB Cream har en fuktighetsgivende formel med vitamin Cg og mineralpigmenter for å booste hudens glød, beskytte mot UV-stråler og gi en mer ensartet hudtone. 

Hvordan skal jeg bruke en BB cream?

Det kommer an på hva du vil ha ut av produktet. Hvis du liker konseptet med bare å bruke ett enkelt produkt, så er *BB cream* en perfekt løsning som dagkrem og foundation med alle fordelene i ett produkt. Du trenger bare å rense ansiktet, påføre litt BB Cream og legge på leppestift og mascara, og så er du klar til å gå!  Og hvis du har litt mer tid kan du bruke BB creamen som en lett base før du fortsetter med din vanlige rutine.  

 

Hva venter du på? Nå vet du litt mer om BB cream. Kom i gang, og benytt deg av fordelene med en BB cream i dag.