Cleansing Milky Water Garnier Micellar

Oppdag Micellar Cleansing Milky Water fra Garnier for å rense huden og fjerne makeup, urenheter og forurensende partikler samtidig som den fukter og beroliger tørre og sensitive hudtyper.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, BETAINE, SODIUM POLYACRYLATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE FIL B229152/1

Produktinformasjon

RENSER, FJERNER MAKEUP OG BEROLIGER HUDEN MED EN BOMULLSPAD Med en bomullspad renser dette micellærvannet huden og fjerner makeup, urenheter og forurensende partikler uten at du behøver å gni samtidig som det fukter og beroliger tørre og sensitive hudtyper. EN ANELSE MELK FOR Å FUKTE & BEROLIGE HUDEN Garnier kombinerer effektiviteten og friskheten i et micellærtvann med rensemelk for å fukte og berolige huden. MICELLENES KRAFT De fanger urenheter på huden som en magnet for en effektiv rens og fjerning av makeup og skal ikke skylles av etterpå. PASSER TIL ALLE HUDTYPER Takket være formelen, som er utviklet for optimal toleranse og komfort, passer den til alle hudtyper, også til sensitiv hud. Inneholder ikke parfyme.