Garnier Fructis Hair Food Watermelon shampooGarnier Fructis Hair Food Watermelon shampooGarnier Fructis Hair Food Watermelon shampoo

Garnier Fructis Hair Food Watermelon Sjampo

Fructis har skapt en vegansk sjampo med ingredienser av 96% naturlig opprinnelse.

INGREDIENTS

1239525 A - INGREDIENTS: AQUA / WATER, SODIUM LAURYL SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, PUNICAGRANATUM EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, CITRULLUS LANATUS FRUIT EXTRACT / WATERMELONFRUIT EXTRACT, GLYCERIN, GLYCERYL OLEATE, TRIETHYL CITRATE, LECITHIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUMHYDROXIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYPROPYLTRIMONIUMCHLORIDE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL,GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE. FIL C256469/1

Produktinformasjon

Fructis har skapt en vegansk sjampo med ingredienser av 96% naturlig opprinnelse. Lett skummende og rensende sjampo som gir ditt fine hår fylde uten å tynge det ned. Gir håret et sunt utseende.

Miljømessig og sosial påvirkning

Garnier er forpliktet til kontinuerlig å forbedre produktenes påvirkning gjennom hele produktets livssyklus, også ved produksjon og bruk, og gi dere tilgang til disse dataene med full åpenhet.

Beregningsmetoden er godkjent av uavhengige vitenskapelige eksperter og data verifisert av det uavhengige selskapet Bureau Veritas

Generell Miljømessig Påvirkning

Karbonfotavtrykk

g(1) ved bruk

g per 10mL

Vannfotavtrykk

(2) ved bruk

per 10mL

Denne effektpoengene er basert på simulert bruk av 1 produkt og 4 påfyll.

Produksjonsforhold

Laget i Italia på en ansvarsbevisst fabrikk

Avfallsgjenvinning:

Fornybar energi:

(3)

Miljømessig påvirkning av emballasjen

% av kartong/papp/papir sertifisert av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Gjenfyllbar eller gjenbrukbar :

Produktets sosiale påvirkning

Ingrediensene og komponentene i dette produktet kommer fra leverandører som er forpliktet til å respektere FNs grunnleggende prinsipper om arbeidsstandarder.

Oppdag evalueringsmetoden vår og alt vi implementerer for å redusere påvirkningene sammen.